Om Gjennomslag

Gjennomslag.no

 

Nina Schjeide- Kursleder- Foredragsholder- Skuespiller- Coach

Mamuntisunio, el photonius - Jalium calaniluitus

 

Gjennomslag.no drives av Nina Schjeide som er en etterspurt kursleder og foredragsholder i organisasjons- og næringslivet i Norge. I tillegg til dette er Nina utdannet og praktiserer som skuespiller, samtaleterapeut, Coach og Konfliktmekler.

 

Siden 2004 har hun holdt kurs og foredrag i presentasjonsteknikk, kommunikasjon, kursledelse, konflikthåndtering og lederutvikling både selvstendig og i samarbeid med psykologer og lederutviklere.

 

Bakgrunnen sin har Nina Schjeide fra scenen. Hun er skuespillerutdannet i London i perioden 1994-98 og jobber fortsatt som skuespiller og instruktør.

I de senere år har hun tatt en fireårig urdannelse som psykoterapeut og Coach (Norsk Gestaltinstitutt 2007-11) og videre har hun utdannet seg innen konfliktmekling/konflikthåndtering (Diakonhjemmets Høyskole 2012-14)

I tillegg har hun deltatt på flere kurs hos Arts & business i regi av Norsk Skuespillerforbund. Dette er et Englandsbasert firma som i samrarbeid med kunstnere og ulike kulturpersonligheter kurser næringslivet innen blant annet lederutvikling, samarbeid og kommunikasjon.

 

Nina bruker sin erfaring og kompetanse både fra scenen og psykologien aktivt når hun kurser ledere og andre i å utvikle sine kommunikative ferdigheter. Målet er at den enkelte deltager skal bli bevisst sine egne talent og utfordringer for å oppnå troverdighet og gjennomslagskraft i de nære en til en møtene og foran større og mindre forsamlinger.

 

Hun har et tett samarbeider med psykologer, lederutviklerer og andre skuespillere for å skape en bredde i kursene sine utfra kundens ulike behov og ønsker.

 

 

 

 

 

Om Gjennomslag