Skuespilleren

Gjennomslag.no

Nina Schjeide - Kursleder - Foredragsholder - Skuespiller - Konfliktmekler - Coach

 

Skuespilleren

Nina Schjeide er skuespillerutdannet fra The Arts Educational Drama School i London perioden 1994-98.

Hun jobber fortsatt som skuespiller og instruktør ved siden av å bruke sin kompetanse fra scenen som kurs-og foredragsholder.

 

Hun tilbyr ulike caser og monologer som del av kurs og konferanser.

Eksempler:

 

  • Jevnlige kurs med psykolog Ellen Wessel innen konflikthåndtering og lederutvikling der hun spiller ut personlighetstyper og situasjoner kursdeltagerne øver seg på å håndtere.
  • Casene kan utvikles i forkant av kursene såvel som improviseres av skuespilleren på stedet. Svært effektfullt ved at deltagere får praktisere og utfordre seg til å håndtere blant annet medarbeidsamtaler med veiledning og direkte tilbakemelding fra psykolog. En god måte å bli kjent med sine kommunikasjonsferdigheter og bli bevisst talent såvel som utfordringer i for eksempel lederrollen.

 

 

  • Kurs for ledere i Forsvaret- .Caser med fokus på affektbevissthet.

 

 

 

  • Har siden 2007 gjort flere monologer for Acting Up Uk. Dette er et Scotland basert firma som tilbyr monologer særlig rettet mot HMS i oljeindustrien. Monologene spilles ut i flere land med skuespillere fra de respektive landene.

 

Utdrag fra Acting Ups egen nettside: "Stories have always been used to bring meaning to life. Acting Up tells stories about people and accidents – both past and present." (http://actingup.co.uk/). Kontaktperson i Norge: Kari Ramnefjell

 

  • "Månen takk", teaterstykke om førstegangsforeldre. Flere ganger spilt i sammenheng med "Godt samliv" , et kurstilbud fra Bufdir til førstegangsforeldre.

 

  • 2010-11 : Prosjektleder/instruktør for Vardeteatret. Et prosjekt som hovedsaklig er et tilbud til insatte på vei ut av Norske fengsler der teater med alle sine displiner brukes som brobygger på vei tilbake til samfunnet og arbeidslivet.

Oppsetningen; PÅ PRØVE. Utviklet og skrevet av Nina Schjeide og Bjørn Moan. Regi: Nina Schjeide. Ble spilt for innsatte såvel som

vist offentlig.

Stykket er filmet.

 

 

  • Har ved flere anledninger "stuntet" under ulike konferanser og events der hun utgir meg for å være alt fra den Nye HR direktøren til den indeskrete lederen.

 

  • Millskonferanse 2014. Utviklet og regiserte og spilte ut ulike scener for å markedsføre nye produkter i samarbeid med en gruppe av Mills medarbeidere.

 

 

Ta kontakt om du og ditt firma har behov for mine tjenester som skuespiller innenfor kurs, konferanser og fagdager

der jeg skreddesyr monologer, enaktere , lengre forestillinger eller improviserer fram akkurat det dere er opptatt av og vil jobbe med der og da.

Medlem av Norsk Skuespillerforbund